'Promosyon nerede?' eylemi tüm hızıyla devam ediyor. Yaşadıkları ihlallerine ilişkin Twitter'da tagg çalışması başlatan promosyon hakkından yararlanamayan çağrı merkezi görevlileri #PromosyonNerede etiketiyle seslerini duyurmaya devam ediyor. 

Alper Özüpak'tan Özgür Özel'e: Duyduk ki emekli mitingi yapacakmışsınız... Alper Özüpak'tan Özgür Özel'e: Duyduk ki emekli mitingi yapacakmışsınız...

Bankalar, çalışanların maaş ödemelerinin kendi sistemleri üzerinden yapılması karşılığında çalışanlara ve emeklilere promosyon ödemesi yapıyor. Ancak her çalışan promosyon hakkından yararlanamıyor. Bu durumdan mağdur olan çalışanlar, ortaya çıkan haksızlığa dur demek için sosyal medya üzerinden promosyon nerede etiketiyle adalet arıyor.

TWİTTER'DA SESLERİNİ DUYURMAYA DEVAM EDİYOR

Çağrı merkezleri psikolojik yoruculuğuyla da bilinen işler arasında yer alıyor. Ancak promosyon ödemesinden çağrı merkezi çalışanlarının ve yine hakkı olmasına karşın farklı sektör çalışanlarının yararlanamaması ortaya adaletsiz bir tablo çıkarıyor.

Promosyon hakkından yararlanamayan çağrı merkezi görevlileri Twitter üzerinden #PromosyonNerede etiketiyle haklarını aramaya devam ediyor.

Her çalışanın ve emeklinin hak ettiği promosyon ücretinin kendileri için de geçerli olması için seslerini duyurmaya çalışıyorlar.