Süper Lig devi Fenerbahçe'den Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler için İspanyol devinin yeni bir planı olduğu ortaya çıktı. Madrid, Brezilyalı yıldız Vinicius'taki taktiğini Türk yıldızın üstünde denemeyi düşünüyor. İşte tüm detaylar...

Real Madrid, Vinicius JR taktiğini Arda Güler için deneyecek! Plan hazır

Real Madrid'e transfer oluşuyla beraber gündeme bomba gibi düşen milli oyuncu için eflatun-beyazlı ekibin özel bir planı var. Madrid, Brezilyalı yıldız Vinicius ve Rodrygo'daki taktiğini Türk yıldızın üzerinde uygulamayı planlıyor. 

KENDİNİ KANITLADI

Ancelotti'nin, 18 yaşındaki yıldızı kiralık göndermeyi düşünmediği konuşuluyor. Genç yıldız özellikle idmanlarda attığı enfes gollerle sosyal medyada sürekli gündeme geliyor.

TAM 23 KATINI KAZANIYOR

30 milyon euroyu bulan bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Türk futbol tarihinin en pahalı bonservis bedeli ödenen futbolcusu oldu. Genç yıldızın maaşıyla ilgili ise bomba bir iddia ortaya atıldı. Arda Güler'in bonuslar hariç yıllık maaşının 8 milyon euro olduğu aktarıldı. 

İspanyol medyasında yer alan habere göre; Fenerbahçe'de yıllık 350 bin euro kazanan Arda Güler, Real Madrid'de bonuslar hariç 8 milyon euro kazanacak. Real Madrid antrenmanında sergilediği performansla teknik direktör Ancelotti'nin gözüne giren Arda Güler, oyun görüşü ve zekasıyla fark yaratıyor. Arda, kazanacağı ücretle de farkını ortaya koymaya devam edecek. 

ORTA SAHADA BİRÇOK ALTERNATİFİMİZ VAR

Ancelotti, “Son yıllarda bize başarı kazandıran sistemimiz elbette önemliydi. Ama bu sezon farklı bir formasyon kullanmalıyız. Kadromuza önemli genç yıldızlar katıldı. Orta sahada birçok önemli opsiyonumuz var. Farklı bir formasyona geçiş yapmalıyız. ABD turu bu açıdan önemli bir sezon öncesi hazırlık olacak. Buradaki maçlarda denemeler yapacağız. Formasyon üzerinde çalışacağız. Şu anda çalışmalarımız iyi gidiyor. Her hazırlık maçı önemli olacak” diye konuştu. 

Real Madrid, Vinicius JR taktiğini Arda Güler için deneyecek Plan hazır

ARDA GÜLER İÇİN YENİ PROGRAM

Yetenekleri, yaratıcılığı ve performansı beğenilen Arda Güler'in fiizksel kapasitesi zayıf bulundu. AS gazetesinin haberine göre Real Madrid, Arda Güler için özel program hazırladı. İspanyol devi Arda Güler'in gelişimini olumsuz etkilemeden kas gücünü artırmayı hedefleyen bir program uygulamaya başladı. Genç yıldızın fiziksel kapasitesi artırılırken yaratıcılığı, hızı ve oyun görüşünün olumsuz etkilenmemesi için de önlemler alındı.

Aziz Yıldırım: Benim dönemimde Galatasaray falan hikayeydi, FETÖ ile savaştık Aziz Yıldırım: Benim dönemimde Galatasaray falan hikayeydi, FETÖ ile savaştık

FİZİKSEL OLARAK YETERLİ OLMADIĞINI BİLİYORLARDI

Habere göre Real Madrid, Arda Güler'i transfer etmeden önce oyuncu için hazırlanan raporlarda fiziksel yetersizliğe dikkat etmişti. İspanyol ekibi daha önce Vinicius JR ve Rodrygo için yaptığı programı şimdi Arda Güler için yapacak.