Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımı oyuncuları Suudi Arabistan Milli Günü için geleneksel kıyafetler olan "bişt" ve "kufiyye" giydi.

Yayınlanan görüntülerde Portekizli Cristiano Ronaldo ve Senegalli Sadio Mane'nin de aralarında bulunduğu takımın birçok yıldızı yer aldı.
Elinde kılıçla kamera karşısına geçen Ronaldo'nun görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın bitmesinin ardından kariyerinde radikal kararlar alan Premier Lig ekibi Manchester United'dan ayrılarak Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'da şaşırtmaya dedvma ediyor.

Arap temsilcisi Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan ve bu süreçte 500 milyon euro kazanacak olan Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde takımıyla ilk kupasını kazanmıştı.

Al Nassr, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'i Birleşik Arap Kulüpleri Şampiyonlar Kupası'nda Portekizli yıldız Ronaldo'nun golleriyle 2-1 kazanarak kupanın sahibi olmuştu.

Yöresel kıyafetlerle görüldü

Takımıyla şampiyonluk sevinci yaşayan 38 yaşındaki futbolcu ise maçın ardından Arabistan'ın milli kıyafetlerini giydi.

TFF'den şok karar: Hatayspor'a haciz TFF'den şok karar: Hatayspor'a haciz

Yıldız isim, aracına bindiği sırada Arap erkeklerin giydiği yöresel elbiseyle(kandura) kameralara yansıdı. Cristiano Ronaldo'nun bu anları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.