Ruh çağırma tahtası olarak bilinen bir kağıtla oyun oynayan 28 öğrenci hastanelik oldu. 28 kız öğrenci oyun sırasında bilincini kaybederek bayıldı. Okul yetkilileri bayılma belirtileri, kaygı ve diğer semptomlarla hastaneye kaldırıldı. Bayılma belirtileri, kaygı ve diğer semptomlarla hastaneye kaldırılan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Ürdün’den İsrail’e Refah uyarısı: Gerginliğin tırmandırılmaması gerekiyor Ürdün’den İsrail’e Refah uyarısı: Gerginliğin tırmandırılmaması gerekiyor

"28 kaygı vakasına rastladık"

Olayın yaşandığı okulun müdürü Hugo Torres yaptığı resmi açıklamada, “Okuldaki öğrencilerde 28 kaygı vakasına rastladık. Bildirilen vakalar göz önüne alındığında durumu çözmeye yardımcı olmaktan ziyade kafa karışıklığına ve çalışmalarımız için olumsuz bir ortama yol açan bir dizi yorum yapıldı. Öğrenciler yerel hastanelere sevk edildi. Hastaneye sevk sürecinde öğretmenler öğrencilere eşlik etti. İlgili vasiler durum hakkında bilgilendirildi. Olayla ilgili tıbbi raporları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.