Rusya'nın Novosibirsk bölgesinde yaşayan Mikhail Raduga isimli adam, beynine bir elektrot yerleştirerek rüyalarını kontrol etmek istedi. Uyku felci, astral seyahat üzerine yazıları nedeniyle bir takipçi kitlesi de edinen 40 yaşındaki adam, elektrotu yerleştirmek için kafatasını matkapla deldikten sonra hastaneye kaldırıldı.

"Kafamda bir delik açtım"

Telegram gönderisinde, "Bir matkap aldım, kafamda bir delik açtım ve beynime bir elektrot yerleştirdim" dedi. Raduga ayrıca o görüntüleri Twitter sayfasında paylaştı ve ameliyatı sırasında kan kaybından neredeyse ölüyor olmasına rağmen, sonuçların "gelecekteki rüya kontrol teknolojileri için harika umutlar" açtığını söyledi.

BM'den çarpıcı Filistin raporu: Savaş sona erdiğinde de bitmeyecek! BM'den çarpıcı Filistin raporu: Savaş sona erdiğinde de bitmeyecek!

Ölümden döndü!

Hastaneye kaldırılan Mikhail Raduga, cerrahi deneyim eksikliği nedeniyle yaklaşık bir litre kan kaybettiğini ve ölümden döndüğünü dile getirdi. Sosyal medya hesabından takipçilerine seslenen Raduga, "Denemeyin! Tahmin edebileceğinizden çok daha zor ve tehlikeli. Operasyonun 4 saatlik videosu bunu açıkça gösteriyor” dedi.,