Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı? Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı?

Ünlü oyuncu Özge Yağız, atv kanalında pazartesi akşamları Safir dizisinde Burak Berkay Akgül ile başrolü paylaşıyor. Dizideki dram sahnelerini başarıyla canlandıran Yağız, seyircilerin beğenisini topluyor.

Sosyal medyada, Burak Berkay Akgül ve Özge Yağız'ın performansları ve sahneleri büyük ilgi görüyor. Ayrıca, dizi setindeki performansları ve setteki işbirlikleri izleyiciler tarafından övülüyor.

Özge Yağız'ın performansı dikkat çekti!

Dizi çekimlerinin başlamadan önceki düşünce ve planlamaların çekimler sırasında farklı bir yöne gittiği söyleniyor. Bu durum, dizinin yönetmeni ve senaristi tarafından da fark edildi. Dizinin hayranları da bu sahneleri izlerken duygulandıklarını ve ikilinin uyumunu beğendiklerini belirttiler.

"Karşınızdaki insanın gerçekten neler kattığı çok önemli"

Özge Yağız’a sahnelerin çekiminden sonra “Özge iyi mi acaba” diye baktığını da anlatan Berkay, partnerinin yaşadığı duygu yoğunluğunun sahneye yansıdığını şöyle ifade etti:

“Koptuk yani, ben Özge’ye bakıyorum. Gerçekten bir süre sonra sahneyi çektikten sonra Özge İyi mi diye bakıyorum. Çünkü çok iyi oynadı o da, benim bir süre sonra Yaman’ı da düşünmeme gerek kalmadı. Bakıyorum mahvolmuş bir insan var karşımda. Bu tarz sahnelerde karşınızdaki insanın gerçekten neler kattığı çok önemli.”