Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül gibi oyuncuların paylaştığı ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Safir' yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Safir konusu ne, gerçek hikaye mi? Safir dizisi hangi diziden uyarlama? -  Haberler

Yeni bölümde neler olacak?

Hem işini hem de evini kaybeden Feraye, bir süre Yaman'la ilişkisine ara vermek ister. Yaman bu konuda da her taşın altından çıkan Ateş'e karşı bilenmekte, onu suçlamaktadır. Güneş ise ortadan kaybolan Ateş için endişelidir. Okan'ın da araya girmesiyle birlikte Yaman, Ateş'in hayatını kurtarmak için peşine düşer.

Nefes Tutularak İzlendi Nefes Kesen Dizi Safir Seyirciyi Ekrana Kitledi -  Yazar Haber

Ateş ise aynı saatlerde hayatını değiştirecek bir olayın içine doğru yürümektedir. Onu bekleyen tatsız sürpriz Yaman ve Ateş'i bir sırla birbirine bağlar. Diğer taraftan Feraye, daha fazla ısrar etmek istemez ve atölyeden ayrılmaya karar verir. Aleyna ise ona gizli kapaklı iş bularak Ürgüp'ten gönderme peşindedir. Feraye, Aleyna'nın kurduğu tuzağa düşüp ünlü bir markadan gelen teklifi kabul edecek mi?

Bekir, işlediği cinayetin ortaya çıkmasıyla birlikte Cemile'ye birlikte kaçmayı teklif eder. Bekir diğer yandan intikam peşindedir. Sırrını bilen tek kişi Yaman olduğuna göre adını veren de o olmalıdır. Yaman'ı ele geçiren Bekir ona karar vermesi çok zor bir seçenek sunar.

Safir dizisi nerede çekiliyor, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? (Safir  dizisinin konusu ve kadrosu) | N-Life

Yeni bölüm bu akşam ATV'de..

Editör: Zeynep Peksoy