Özge Yağız, Adını Sen Koy dizisindeki rolüyle tanınarak başarısını genişletti. Kanal 7'de Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Yağız, yerli ve yabancı birçok hayran kazandı.

2022 yılında Show TV'de Baba dizisinde Büşra Saruhanlı rolüyle karşımıza çıkan oyuncu, yeni projesiyle de heyecan yaratıyor. Özge Yağız, İlhan Şen ile birlikte başrol olarak yer aldığı Safir adlı diziyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Şimdilerde Safir dizisiyle ekran karşısına geçen Özge Yağız, sosyal medyada en çok konuşulan kadınlar arasında yer almaya devam ediyor. Aynı şekilde içerisinde yer aldığı dizi projesi Safir de 4,35 ile rekor kırarak haftanın en çok konuşulan dizilerinden biri oldu.

Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Safir dizisinin 9. bölüm fragmanı dikkat çekti!

"Safir" dizisi, yeni sezonda izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Saklı bir aşkın peşinde koşan kahramanlarımız, hem geçmişin hem de bugünün sırlarıyla yüzleşiyor. Yapımın başrolünde yer alan İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül, performanslarıyla göz dolduruyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çekmeye devam ediyor. Safir dizisinin 9. Bölüm fragmanı ise izleyenleri şaşırtacak gelişmeler vaat ediyor.

Safir Dizisinin Konusu

Feraye, Kapadokya'nın büyüleyici manzarasına sahip bir köyde doğmuş ve büyümüş bir kızdır. Moda tasarımı yapmayı çok seven Feraye, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde son sınıfta okumaktadır. Babası Gülsoy ailesinin değerli bir üyesi ve çalışkan bir çiftçidir. Feraye, henüz küçükken annesini kaybettiği için çok üzülmüştür. Annesinin ölümünden sonra babası da hastalanarak yatağa bağımlı hale gelmiştir.

Babası, Feraye'ye bir anne şefkati verebilmek için ikinci evliliğini yapmıştır. Ancak Feraye'nin üvey annesi ona çok kötü davranmış ve hayatını zorlaştırmıştır. Feraye, bu zorluklar karşısında güçlü, sabırlı, dürüst ve inançlı bir karakter geliştirmiştir. Aşka da çok inanan Feraye'nin hayatının aşkı ise Gülsoy ailesinin ortanca oğlu Yaman'dır. Yaman da Feraye gibi annesiz büyümüştür ve onunla çocukluktan beri çok yakın arkadaştır. Yaman ve Feraye, birbirlerine ilk görüşte aşık olmuş ve birlikte olmaya karar vermişlerdir.