Sağlık-Sen yönetimi kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan yardımcı hizmetler sınıfı personellere statü değişikliği yapılması için Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk ile istişare yaptı. 

Sağlık-Sen - YouTube

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan ve Mustafa Irgatoğlu, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk'e ziyarette bulundu. 

Mahmut Faruk Doğan genel başkan adaylığını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleştirilen temaslarda Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen tarafından hazırlanan “Üniversitelerde Görev Yapan Sağlık Çalışanları İçin Taleplerimiz” şeklinde hazırlanan yazıyı Genel Müdür Şentürk ile paylaştı. 

Hemşehrimiz Bilal Şentürk Bilecik Valiliğine atandı

Enerji İş Sendikası, 1 Mayıs'ta meydanlarda! Genel Başkan Altunsoy'dan açıklamalar Enerji İş Sendikası, 1 Mayıs'ta meydanlarda! Genel Başkan Altunsoy'dan açıklamalar

STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ÖNERİ 

Sağlık-Sen’in üniversite hastanelerinde istihdam edilen görevli personellerin statü değişikliği hakkı için  talep toplama platformu kurduğunu söyleyen Doğan platformla ilgili detaylı açıklama yaptı. 

Yardımcı Hizmetler Sınıfı kaldırılsın' çağrısı - Habervakti, son dakika  haber, haber, güncel haberler, gazeteler

GÜNDEM YARDIMCI HİZMETLER SINIFI 

Personellerin Genel İdari Hizmetler sınıfına geçirilmesi gerektiğini söyleyen Sağlık-Sen, “Yardımcı Hizmetler Sınıfındakilerin Genel İdari Hizmetler Sınıfına Geçirilmesi Sahada Büyük Bir Memnuniyet Oluşturur” şeklinde açıklama yapıldı.

Kamunun Üvey Evlatları Yardımcı Hizmetler Sınıfı

Söz konusu mağduriyetin çözümü adına yıllardır statü değişikliği beklenildiği dile getiren Doğan yardımcı hizmetler sınıfında görev yapanların genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesiyle sahada büyük bir memnuniyet oluşacağının altını çizdi.