2020-2021 sezonu devre arası transfer döneminde takıma katılan İrfan Can, büyük beklentiler altında sarı lacivertli takıma imza atmıştı. 

O sezon ikinci yarıda 12 maça çıkan İrfan, 2 asistlik katkı yapmıştı. İrfan Can, bir sezon sonra Vitor Pereria ile çalışmış sezona da iyi bir giriş yapmıştı. İlerleyen haftalarda takımın form grafiği düşüşe geçmiş ve Vitor Pereria ile yollar ayrılmıştı. 

İlerleyen haftalarda göreve yarım sezonluğuna İsmail Kartal gelmiş ve İrfan'ın performansında yine bir nebze artış olmuştu.

Geçen sezon ise Jesus ile çalışan İrfan Can Kahveci, saha içinde bekleneni verememiş ve taraftar tarafından çok ağır protesto edilmişti. 

SEZON BAŞINDA AYRILACAKTI

Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki

Sezon başında yolların ayrılacağı düşünülen İrfan, İsmail Kartal'ın gelmesiyle takıma monte edildi. İsmail Kartal'ın gelmesiyle beraber sahadadaki aidiyet duygusu artan, mücadele eden, koşan, savaşan bir İrfan Can Kahveci çıktı ortaya. 

CENGİZ ÜNDER O BÖLGEYE TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe, sezon başı İrfan'ın yerine o bölgeye 15 milyon euro bedelle Cengiz Ünder'i transfer etmişti. İrfan sezon başı büyük bir sıçrama yaparak formayı kapmıştı. Son haftalarda kulübede oturan İrfan, Rizespor maçında sonradan dahil olup kalitesini konuşturmuştu.

KARİYERİNİN EN İYİ SEZONU

İrfan, bu sene kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Bu sezon 21'i ilk 11 olmak üzere toplam 36 maça çıkan İrfan Can Kahveci, 13 gol ve 9 asistlik katkı sağladı. 

İrfan, kariyerinin en skorer dönemini yaşıyor. Daha sezon bitmeden bu rakamlara ulaşması ve mücadelesi, İrfan'ı Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline getirdi.

Editör: Ali Çetin