İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in 2 Mart’ta Altılı Masa'yı terk etmesi sonrasında Prof. Dr. Ersan Şen, konuk olduğu programda İYİ Parti’den talep gelmesi halinde Cumhurbaşkanlığı'na aday olabileceğini söylemişti. 

Programın devamında konuşan Şen, Akşener’in kendisini arayarak “Ciddi misiniz, kapımız açık” dediğini söylemişti. Gelişme, sosyal medyada da gündem olmuştu.

AKŞENER MASAYA DÖNDÜ

Bugün ise Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak teklif ederek yeniden Altılı Masa'ya dönmüştü.

Akşener’in masaya dönmesi sonrasında 6 lider kritik toplantıda bir araya geldi.

"ERSAN ŞEN NE OLACAK?"

Yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medyada “Ersan Şen ne olacak?” diye tweet’ler atıldı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan da konuya ilişkin bir paylaşım geldi.

Gökbakar, “Peki şu an Ersan Şen ne olacak? Bir de yine gerilirseniz hemen sayıp sövmeyin birbirinize. O ona sıtma dedi, o öbürüne AKP ağızlı dedi. Partili gazeteciler, yayıncılar hesapçı ve hain ilan etti. Çekişmeli boşanma yaşayan çiftler gibi olmasın ama bu seviyede artık. Hayırlısı” ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANI OLACAKTIM..."

Gökbakar, bir başka paylaşımında ise Prof. Dr. Ersan Şen'in canlı yayın sırasında burnunu karıştırdığı anları paylaşarak esprili bir yorumda bulundu.