Fikirde Birlik Platformu öncülüğünde başlatılan ve 150 toplum kuruluşunun katıldığı "Büyük Aile Yürüyüşü" dün Saraçhane'de gerçekleştirildi.

Aileler, "Aile ve neslimizi tahrip planlarına sessiz kalma", "Çocuklarımızı korumak için yürüyoruz" sloganlarıyla LGBT dayatmalarına karşı Fatih'te bulunan Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi.

Gençler ve hatta çocuklar üzerinde LGBT dayatmasına dur demek için bir araya gelen aileler pankartlarla yürüyüş yaptılar. Pankartlarda, "Aileye savaş açanlara geçit vermeyeceğiz", "İnsanlık ve çocuklar için LGBT dayatmasına dur de", "Cinsiyetsiz toplum projesine dur de", "Aile hedefte başını çevirme", "LGBT kirli elini çocuklarımızın üzerinden çek" gibi yazılar yer aldı.

Bahadır Yenişehirlioğlu'da yürüyüşe katıldı

Yürüyüşe katılan oyuncu ve Ak Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı açıklamada, "Ailenin kutsallığının altını çizmek istiyoruz. Çocuklarımızın bizim için çok önemli olduğunun altını çizmek istiyoruz. Aileyi kaybetmek istemiyoruz. Geleneklerimizi kaybetmek istemiyoruz. Küresel bir dayatmaya hayır diyoruz. Yoksa insanların özel hayatlarıyla bir alıp veremediğimiz yok. Ama tek amacımız aileyi korumak. Birlikteliğimizi korumak. Küresel oyuna hayır demek" ifadelerini kullandı.

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), protestonun iptali için İstanbul Valiliği’ne başvuru yaptıklarını açıkladı. Ancak tüm engellenmelere rağmen LGBT lobisinin sapkınlığı yayma çabalarına karşı dur demek için binlerce aile İstanbul Saraçhane Parkı'ndaki yürüyüşe katılım sağladı.

Bakan Yerlikaya: Karadeniz'de risk azaltma çalışmalarına başlayacağız Bakan Yerlikaya: Karadeniz'de risk azaltma çalışmalarına başlayacağız