TDP lideri Sarıgül Beşiktaş Ankara Ulus’taki çalışma ofisinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’na da seslenen Sarıgül “KYK borçları konusunu kimseye kaptırmam. Sağ olsun fakat Sayın Kılıçdaroğlu’na hiç kaptırmam. Kendileri de bu konuyu dile getirdiler daha önce fakat KYK borçları konusunda ilk çağrıda bulunan biziz, ilk defa bakana çağrıda bulunan da biziz. Hatta yurtların ismi Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci konaklama merkezi olarak ayrılsın diyen de biziz.

KYK borçlarını aylardan beri gündeme getiren parti Türkiye Değişim Partisi’dir. Demirel nasıl ‘GAP’ı gaptırmam’ diyorsa ben de bu evlatlarımızın borçlarının bu noktaya gelmesinde olan büyük katkımızı kaptırmam. Gençlerin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Sakarya'da hekimler ve sağlık çalışanlarından Filistin için "sessiz yürüyüş" Sakarya'da hekimler ve sağlık çalışanlarından Filistin için "sessiz yürüyüş"

ALTILI MASAYA DAVET EDİLDİ Mİ?

Altılı masaya davet edilip edilmediği sorusunu yanıtlayan Sarıgül, “Bizim partimiz kurulmadan önce çalışmalar başlamıştı. Bizim birçok siyasi parti ile temaslarımız devam ediyor. Seçimlere aşağı yukarı 8 ay kadar bir süre var. Köprünün altından çok sular geçer. Çözüm var, çare var, çare değişimde, çare TDP’de. Yani başın düşerse dara Sarıgül’ü ara” dedi.

ERKEN SEÇİM YORUMU

Erken seçim konusunda değerlendirmede bulunanSarıgül, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin erken olmasından yana değiliz. Seçimlerin zamanında yapılmasını istiyoruz. Biz sorumluluk taşıyan bir siyasi partiyiz. Biz kötülemek, karalamak için değil çare bulmak için dolaşan bir siyasi partiyiz. Biz iktidarın yaptığı hayırlı işleri takdir eden, eksik bıraktıkları varsa da çözüm önerileri ile anlatan bir siyasi partiyiz. Çünkü TDP kimseye kızdığı darıldığı için kurulmadı” diye konuştu.