Gençlerin çok sevdiği ve dinlediği iki ünlü şarkıcı birbirine girdi. Sefo olarak bilinen Seyfullah Sağır ile Ufuk Beydemir Twitter hesapları üzerinden birbirlerine laf attı.

Tartışma, bir süredir sosyal medyada dolanan 12 yaşındaki bir çocuğun videosu üzerinden ateşlendi. Sefo'nun "Isabella" şarkısını kendi yorumuyla seslendiren Fevzi Kaan Türker adlı çocuğun Sefo konserinde sahnede şarkı söylediği görüntüler çok beğenildi. Bunun üzerine şarkıcı Ufuk Beydemir bu görüntüleri alıntılayarak "Seviye bu. Prim yapan bu." yorumunu yaptı.

fevzi-kaan-turker

İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı

Sefo'dan Yanıt

Bu yorum üzerine Sefo'dan yanıt gecikmedi. Sefo, Beydemir'in sözlerine karşılık olarak "12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. sen prim ve seviyeden bahsediyosun. yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı “ben bir kek miyim” diye bi’ şarkın var. prim ve seviye araştırmana oradan devam et " dedi.

Tartışma Kızıştı

Tartışma bu karşılığın ardından iyice kızıştı ve Ufuk Beydemir geri adım atmayarak bir cevap daha verdi. Ancak Beydemir'in bu cevabı eleştirilerin odağı oldu. İşte o cevap:

"Ben sıfır yetenek bir çocuğun “başarı”sını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense.7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet,yaptığım işin arkasındayım hâlâ.O şarkıyla şu kulak kanatan video’yu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?"

Beydemir'in yorumuna karşılık Sefo, Beydemir'in "Ben bir kek miyim?" şarkısına ithafen "Bu tweetinden sonra karar verdim ki sen keksin kanka" şeklinde yazdı.