Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda Dinamo Moskova'dan  5,5 milyon Avro karşılığında transfer olan Polonya'lı yıldız sergilediği performansla hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da takımına destek olmaya devam ediyor. Şimdiden Fenerbahçe'li taraftarların sevgilisi haline gelen yıldız futbolcunun bedelini duyanlar hayret etti. İşte o dudak uçuklatan rakam.

Olaylı derbinin ardından Fenerbahçeli futbolcular ifadeye çağırıldı Olaylı derbinin ardından Fenerbahçeli futbolcular ifadeye çağırıldı

TRANSFER REKORU KIRABİLİR

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski için oyuncunun menajeri Mariusz Piekarski flaş açıklamalarda bulundu. Piekarski, Sebastian Szymanski için 30-40 milyon euroların dile getirildiğini ancak Polonyalının değerine paha biçemediklerini ifade etti.

Fenerbahçe'nin yeni sezon transferlerinden Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski, Polonya basınına konuştu.

"GALATASARAYLILAR BİLE ONUNLA FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR"

Piekarski, Fenerbahçeli taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız futbolcu hakkında konuşarak  "Onun için deli oluyorlar. Geçenlerde istanbul'a onu ziyarete gittiğimde rahat konuşalım diye bir yat kiraladım. Restoranlarda rahat oturamazsınız. Galatasaraylılar bile onunla fotoğraf çektiriyor" cümlelerini kaydetti.


''ŞİMDİYE KADAR YAPTIĞIM EN ZOR TRANSFERDİ''

Şuana kadar yaptığı en zor transfer olduğunu belirterek şunları kaydetti " "Dedikoduya karışmam, gerçeklerle hareket ederim. Szymanski Fenerbahçe'de başarılı olmak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Fenerbahçe'nin Szymanski'den 30-40 milyon euro kazanabileceği söyleniyor ama ben paha biçilemez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum." dedi.