Bakan Güler’den terörle mücadele vurgusu: Kaynağında yok etmek için gerekeni yapacağız Bakan Güler’den terörle mücadele vurgusu: Kaynağında yok etmek için gerekeni yapacağız

Burdur'da seçim çalışmaları sırasında Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Adnan Ersan'ın (64) ve oğlu Taha Ersan'ın üzerine ağaç devrildi. Adnan Ersan'ın sol ayağının kırıldığı ve tedavisinin sürdüğü, oğlunun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Adnan Ersan, seçim çalışmaları kapsamında iş yerlerini ziyaret ettiği sırada aşırı rüzgar nedeniyle bir andız ağacı devrildi.

Adnan Ersan ile birlikte çalışmalara katılan oğlu belediye meclis üyesi adayı Taha Ersan (38) kökünden kırılan yaklaşık 5 metrelik ağacın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağacın altından çıkarılan Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Adnan Ersan'ın sol ayağının kırıldığı ve tedavisinin sürdüğü, oğlunun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından devrilen ağaç belediye ekiplerinin çalışmasıyla kaldırıldı.

Editör: Elif Zülfigaroğlu