Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. 42 bini aşkın kişi hayatını kaybederken enkazdaki çalışmalar da devam ediyor. 

Depremin ilk gününden beri tüm Türkiye seferber olurken MasterChef jürisi Şef Mehmet Yalçkınkaya da 14 gündür MasterChef Türkiye ekibiyle beraber deprem bölgelerinde mutfaklar kurarak depremzedeler için sıcak yemek yapıyor.

Şu an Hatay'da kurduğu mutfakla depremzedelere yemek yapan Mehmet Şef, geçtiğimiz gün yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Hatay depreminde de bölgedeydi. 

Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası da ünlü gazeteci' demişti! Uğur Dündar'dan yanıt geldi Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası da ünlü gazeteci' demişti! Uğur Dündar'dan yanıt geldi

Güncel olarak deprem bölgesinde paylaşım yapan Mehmet Şef, deprem felaketi hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından bir video paylaşarak takipçilerine 'Rehavete kapılmayalım.' diyen Mehmet Şef, ayrıca deprem bölgelerinde yaşanan hiçbir şeyin uzaktan göründüğü gibi olmadığını da belirtti.