Haluk Levent'ten 'Eurovision' açıklaması: En zirve değildir Haluk Levent'ten 'Eurovision' açıklaması: En zirve değildir

Ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Düvenci, "Çekmecende ped bulundur bir erkek olarak, çünkü bazen istemediğimiz bir günde regl olduğumuzda kadın çalışan arkadaşın ped var mı diye sana sorabilsin. Ben evde unutmuşum, zamansız yakalandım ve var mı ped desin. Sen de çekmecenden ped çıkar iş arkadaşı olarak. Bence hayat o zaman değişecek ve ezber bozacak" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. 

Düvenci'nin bu açıklamasına bazı sosyal medya kullanıcıları destek verirken bazıları ise doğru bulmadığını belirtmişti. Ünlüler arasında da çok konuşulan bu konu sosyal medyayı ikiye bölmüştü.

"ZURNANIN SON DELİĞİ BİLE DEĞİL"

Ünlü yazar ve İletişim Uzmanı Sevda Türküsev, ise Demet Akalın ve Jess Molho'nun programında konuştu. Ceyda Düvenci'nin açıklamasına tepki göstererek şunları söyledi:

"Kadınlar için mahremiyet duygusu diye birşey var. Bu konuyu açmaya ne gerek var? Bu, modernlik ve gelişmişlik adı altında mahremiyeti sıfırmakatır. Eğer siz kadın erkek ilişkilerinde birşeyleri yoluna sokmaya çalışıyorsanız kadın hakları adına insanlık ve annelik adına doğru kavramlar üzerinden gidin. Zurnanın son deliği bile değil"

Ekran Görüntüsü 2024 05 10 174103

Editör: Gizem Külcü