TÜVTÜRK'te önemli değişiklik: Bazı araçlar için muayene zorunluluğu kalktı TÜVTÜRK'te önemli değişiklik: Bazı araçlar için muayene zorunluluğu kalktı

Meteoeoloji Genel Müdürlüğü Twitter hesabı üzerinden hava durumu raporunu açıkladı. 

Haftanın ilk gününde yurdumuzda  yağışsız, az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü görülüyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde. Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da 37-38 derecelerde sıcaklık ölçülüyor, bu kesimlerde sıcak çarpmalarına karşı dikkatli olunmalı.

4 Temmuz bugün hava nasıl olacak?

Marmara Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzülü hava söz konusu. Sıcaklık bölgede 29-35 derece aralığında ölçülüyor. Salı ve Çarşamba da az bulutlu ve güneşli hava görülmeye devam ediyor. Marmara Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık bölgede 29-35 derece aralığında ölçülüyor. Salı ve Çarşamba da az bulutlu ve güneşli hava görülmeye devam ediyor. Ege Bölgesinde bol güneş görülüyor. Hava sıcaklıkları da kıyı kesimlerde yüksek seyrediyor. 37-38 dereceye çıkan hava sıcaklıkları sıcak çarpmalarına neden olabilir. Özellikle öğle saatlerinde dikkatli olunmalı. Akdeniz Bölgesinde de güneş görülüyor. Sıcaklık Antalya'da 38, Mersin'de 32, Adana'da 37 derece ölçülüyor. Salı ve Çarşamba günü sıcaklıklar da gökyüzü de durumunu koruyor.