Emanet dizisiyle büyük bir çıkış yapan güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, ekranlara Kızılcık Şerbeti dizisiyle geri dönüyor. Dün akşam Kızılcık Şerbeti dizisinin ön izlemesinin yayınlanmasıyla Sıla Türkoğlu sosyal medyada gündem oldu.

Sıla Türkoğlu'nun yanı sıra Kızılcık Şerbeti ve başrol oyuncuların etiketi DoğFat da sosyal medyada gündem oldu.

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Sosyal medyada hayranlarının müthiş desteği ile sürekli gündemde kalan, en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde uzun süredir ilk 10 içinde bulunan Sıla Türkoğlu, son 2 yıla adeta damgasını vurdu.

Güzelliği ve başarısıyla gündemden düşmeyen Sıla Türkoğlu'nun hayranları sosyal medya hesaplarından oyuncuyu gündemde tutmaya çalışıyor.

Resim

Oyuncu Kızılcık Şerbeti adlı diziyle ekranlarda boy gösterecek. Büyük bir ilgiyle takip edilen diziden yeni kareler gelmeye başladı. Twitter'da oyuncu için 155 bin paylaşım yapıldı ve gündemde kalmayı başardı. Güzel oyuncunun Doğukan Güngör ile partner olacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler de yer alıyor.