Gold Film‘in imza attığı Kızılcık Şerbeti dizisinden yeni haber geldi. Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizinin ikinci sezon çekimleri 28 Ağustos’ta başlayacak. Dizinin Eylül ayının 3. haftası yayına girmesi planlanıyor.

Volkan-Zeynep Demirel çiftinden boşanma haberlerine yanıt: Karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz Volkan-Zeynep Demirel çiftinden boşanma haberlerine yanıt: Karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz

DİZİYE BOMBA İSİM KATILDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ketche‘nin yönettiği diziye Bahtiyar Memili ve Yiğit Kirazcı‘dan sonra yeni bir oyuncu daha katılıyor. Kayra Şenocak cuma akşamlarına damga vuran “Kızılcık Şerbeti”nin kadrosuna katıldı.

Kayra Şenocak 'Ertuğrul' karakterini canlandıracak

Oyuncu Kayra Şenocak dizide muhafazakar iş insanı olan Ertuğrul karakterini canlandıracak. Karakterin bağlantılı olduğu isim ise Nursema olacak. Öte yandan hamileyken eşi tarafından aldatılan Doğa (Sıla Türkoğlu) karakteri için hemen aşk yaşayacağı yeni bir oyuncunun diziye girmesi yönünde sosyal medyada bir baskı yaratılsa da yakın zamanda böyle bir gelişme yaşanmayacak.