Sinan Oğan, geçtiğimiz sene genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olmuştu. Seçimin 2. tura kalmasında payı olan Oğan, 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemişti. 

Seçimlerin ardından mal varlığıyla gündeme oturan Sinan Oğan'ın Ankara’nın Gölbaşı’nda 7 dönümlük arsa ve 800 m2’den oluşan bir malikaneyi 30 milyon TL’ye satın aldığı iddia edilmişti. Öte yandan Oğan, katıldığı programda malikanesinin 1 milyon dolardan fazla ettiğini, futbol ve voleybol sahasının olduğunu söylemişti. 

Gazeteci Ozan Balık, "Sayın Sinan Oğan size bir sorum var! 1 milyon dolardan fazla ettiğini söylediğiniz evinizi seçim kampanyanız için Ümit Özdağ'ın tespih koleksiyonunu satmadan önce mi aldınız?" paylaşımını yapınca Oğan tüm iddialara da yanıt verdi. 

"BURAYI 2020 YILINDA ALDIM"

Oğan, sosyal medya hesabından iddialara açıklık getirdi. Oğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Balık, bio nuzda "iletişim danışmanı" yazıyor ama bu cehaletle size kim ne danışıyorsa acıdım haline. Tüm cumhurbaşkanı adayları bir seçim hesabı açarlar ve seçim bağışı yapılır. Diğer adaylar SN. Erdoğan'ın da vardı, Sn. Kılıçdaroğlu'nun da. Üstelik onlar hazine yardımları, devlet ve belediye imkanlarına rağmen onların açtığı hesap size de batmadı da benimkisi neden battı? Onların da seçim bağış hesabı olduğunu bileyecek kadar cahil misiniz, yoksa kasıtlı algı yapacak kadar açılmış manipülasyoncu musunuz?

TBMM, bazı kanun teklifleri için mesai yapacak TBMM, bazı kanun teklifleri için mesai yapacak

Ayrıca burayı 2020 yılında aldım. Geçmiş yıllarda da bu bahçeden çok sayıda fotoğraflar paylaştım. Beni takip edenler de yakından bilir burayı. Ayrıca içinde basket sahası yok. Boş toprağa bir kale koyup arada futbol oynadık, iki de direk dikip file gerip arada voleybol oynuyoruz. Umarım bu açıklamalardan sonra efendice özrünüzü diler, bir daha da algı yapmak için bu kadar küçülmezsiniz"

Editör: Gizem Külcü