İş için Denizli'den Antalya'ya giden 51 yaşındaki İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, orada güvenlik görevlisi olarak işe başladı. Çalışma esnasında bir sivrisinek tarafından ısırlan Karaoğlanoğlu, fil ayağı hastalığına yakalandı. Bunun üzerine Denizli'ye ailesinin yanında tedavi olmaya giden Karaoğlanoğlu, bu sefer de teşhisin yanlış koyulması ve yanlış tedavi nedeniyle ayakları şişerek yatağa tamamen muhtaç kaldı.

Gördüğü tüm tedavilere rağmen hastalığı üzerinden atamayan Karaoğlanoğlu, "Çekecek gücüm kalmadı, ölüm belki kurtuluşumdur" dedi. 

"Gece dinlenirken bir sivrisinek beni soktu"

Ozon tedavisi ve kök hücre tedavisi gibi tedavileri deneyen Karaoğlanoğğlu, "Denizli'de iş problemi yaşadığım için yaz sezonunda Antalya'ya çalışmaya gittim. Bu gittiğim yılarda işçi lojmanında kaldığım gece dinlenirken bir sivrisinek beni soktu. Sonra rahatsızlık yaşamam üzerine doktorlara gittim ve kendileri bana durumu soğuk algınlığı olarak nitelendirdiler. Yaz sezonun bitimine doğru farklı olarak nitelendirme yapmaya başladılar.

"Doktorlar bilimsel araştırma yapmıyor"

"Bu hastalığa 2014 yılının Ağustos ayından beri çekiyorum. Başlangıçta bu kadar acı vermiyordu ve hayatımı kısıtlamıyordu. İlerleyen süreçte hayatımı altüst etti. Doktorlar bilimsel araştırma yapmıyor. Tedavi bulmak için doktorların herhangi bir önerisi yok. Bana 'Biz de hastalığı senin yaşantılarından öğreniyoruz' diyorlar. Türkiye'deki tüm doktorlardan ricam bu hastalığın tedavisini bulun. Ben doktorlara yardımcı olayım ve onlar da bana yardımcı olsun. Enfeksiyonlar 2015 yılından itibaren akmaya başladı" dedi.

Son dakika! Nisan ayı işsizlik rakamları açıklandı Son dakika! Nisan ayı işsizlik rakamları açıklandı