15 Temmuz 2016 tarihinde halkın iradesi darbeye karşı gelmişti. Bu korkunç günde vatan uğruna birçok şehit verilmişti. Bu şehitlerden biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakın dostu Erol Olçok'tu.

Şehit Erol Olçok hakkında bugün şok bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Olçok, aslında suikasta uğradı ve hükümet tarafından öldürüldü. İddiaların kaynağı ise sözde Erol Olçok'a ait olan Twitter hesabı üzerinden henüz darbe kalkışması gerçekleşmemişken hükümet kontrollü darbe yapılacağını anlatan tweetlerin ortaya çıkması oldu. 

Olçok, kendisine ait olduğu iddia edilen tweetlerde "Bu coğrafya ve İslam dünyasının lideri olan reise yakışır bir ordu kurulacak. TSK'daki tüm ajan fareler titresin büyük harekat kapıda" ifadelerine yer verdi.

İşte Olçok'a ait olduğu söylenen tweet dizisi şu şekilde;

Reis hayatının en önemli hizmetini yapacak bu topraklarda. Bugün 6 asker Haşhaşi’nin tutuklanması bunun ilk adımı. TSK’da büyük temizlik. 
Gerçek Milli Ordu yolunda TSK içinde ne kadar gezici,solcu, paralel ve diğer cemaatlerin ajanı varsa temizlenecek. 
TSK içinde her cemaatin adamı var’örgütlüler. Bu pislik tamamen temizlenip islam dünyasının umudu bir ordu oluşacak. Başkomutan REİS.
Bu coğrafya ve İslam dünyasının lideri olan reise yakışır bir ordu kurulacak. TSK'daki tüm ajan fareler titresin büyük harekat kapıda
Çok yakında ordusuna namaz kıldıran genelkurmay Başkanları göreceğiz. Reis karşısında haddini bilen, saygılı, yiğit askerler göreceğiz bu yaz kurban temizliği zamanı tsk içindeki tüm ajan uzantılar kurban edilecek bu toprağı temizlenecek başkomutan reis böyle biline

Paralel pisliği temizlendi sıra TSK'da. TSK içinde ayyaş, başörtüsü düşmanı, namaz düşmanı ne kadar deyyus varsa temizlenecek. Şu an terörün önündeki en büyük engel, TSK içindeki kripto yapılar, millet düşmanları bu yapıların elemanları temizlenecek. Özellikle milli duruş ve din düşmanı Kemalist hainler tsk eden paralar köpeklerle beraber temizlenecek. Reis başkomutan olduğunu gösterecek. Darbeler hep laiklikten çıktı bu bitecek. Ordu tamamen milli refleksle hareket edecek. Başkomutanlık gerçek kimliği ile reis de görülecek.

Hatay'da kuduz tespiti! 2 mahalle karantinaya alındı Hatay'da kuduz tespiti! 2 mahalle karantinaya alındı

Peygamber ocağı diye dini sömüren ordu değil gerçek bir peygamber ocağı ve ordusu olacak. Gerçek Anadolulu, halife Ordusu kurulacak TSK’nin emirleri ABD’den alma zilleti bitecek. Ordu emri milletten, milletin seçtiği başkandan yani reisinden direkt alacak. Reisin milli ordusu ülkemize hayırlı olsun. Artık Ordu başında operasyonlara katılan bir başkan göreceksiniz hayal gibi bir gelecek...

Bu tweetler üzerine şehit Erol Olçok'un her şeyi önceden anlatması sebebiyle öldürüldüğü konuşulmaya başlandı. Konu sosyal medyada gündem oldu.

Bu söylentiler üzerine gözler, Erol Olçok'un eski eşi Nihal Süleymanoğlu'na çevrildi. Bu twitter hesabı ve yazılanların doğruluğu ise kesinleşmedi.