Cumhurbaşkanı Erdoğan: 9.5 milyar dolarlık ticaret hacmini yok farz ederek bu kapıyı kapattık Cumhurbaşkanı Erdoğan: 9.5 milyar dolarlık ticaret hacmini yok farz ederek bu kapıyı kapattık

İstanbul Ümraniye Namık Kemal Mahallesi'nde yaşanan olayda, saat 20.00 sıralarında Fazilet Doğan, kaldırımda yürüdüğü esnada bıçaklı saldırıya uğradı. Boğazından bıçaklanan Doğan, kanlar içinde yere yığıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar, saldırgana müdahale ederek elindeki bıçağı almayı başardı. İhbar üzerine olay yerine polis ve acil servis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Fazilet Doğan, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise yaralı olarak gözaltına alındı ve hastaneye götürüldü.

Şüpheli ile Fazilet Doğan'ın iş arkadaşı oldukları ve şüphelinin 2 ay önce işten çıktığı öğrenildi. Olayın görgü tanığı Muhammet Öz, "Arkadaşlarımın yanına gidiyordum. Şüpheli, bıçağı kadının boynuna salladı. İkinci darbeyi atmaya çalışırken arkadaşımız tuttu. Bıçağı elinden aldık. Burada darbettik. Sonra polise teslim ettik. Kadının hayati tehlikesi devam ediyor. Elimizden gelen vatandaşlık görevimizi yaptık. Kadın burada çalışan. Biz de burada yaşıyoruz. Görünce dayanamadık. Bir erkeğin kadına bunu yapması yanlış. Kadının durumu çok kritik. Damarına geldi, tehlikeli bölge. Hemen müdahale ettik. Bıçağı elinden alıp polise teslim ettik" şeklinde ifade verdi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.