Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri devam ederken İYİ Parti ve AKP'li vekiller arasında yumruklu kavga çıktı. 

Bakan Tekin’den atama açıklaması: Öğretmen ihtiyaçlarına ilişkin çalışmaları tamamladık Bakan Tekin’den atama açıklaması: Öğretmen ihtiyaçlarına ilişkin çalışmaları tamamladık

Tartışmanın, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ın kürsüde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik sözleri üzerine ardından çıktığı aktarıldı.AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk attı ve dengesini kaybeden AKP'li vekil yere düştü. İYİ Parti ve AKP'li vekiller arasında gerginli yaşandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ile ilgili kuruluşların bütçesinin konuşulduğu Meclis'te, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın söz aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Uçağına bindin" sözlerini kullanması le gerilim hatsafaya çıktı.

Soylu'nun da Aydın'a "Sahtekar" diye karşılık vermesinin ardından milletvekilleri ayağa kalktı.  İki parti vekillerinin yumruk yumruğa kavgası sebebiyle konuşmaya 10 dakika ara verildi.

belinde incinme olduğu için MR çekilmesi istendi

Yönetim sorumlusu ile CHP'li vekiller büyümesini önlediler.İYİ Partili Hüseyin Örs, revire götürüldü. Kafasında şişlik olduğu öğrenilen Örs'in belinde incinme olduğu için MR çekilmesi istendi.