İtalya Serie A da gösterdiği performansla avrupa kulüplerinin radarına giren Osimhen' in takımdan ayrılacağı konusu futbol severlerin merak ettiği konular arasına girdi.

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, şampiyonluk sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı'ndan dikkat çeken yeni Anayasa mesajı Adalet Bakanı'ndan dikkat çeken yeni Anayasa mesajı

"Spaletti yıllardır peşinde koştuğum efsane bir isimdi ve sonunda takımın başına getirebildim. Bu noktadan sonra ise onunla sonsuza kadar sürecek bir döngü içine girmek isterim çünkü o harika bir lider. Kendisi de Napoli'ye aşık olduğunu açıkladı. Spaletti buranın kahramanı oldu ve tarihe adını altın harflerle yazdırdı." dedi.

Kulübü devir aldıkları zamanda kötü bir durumda olduğunu söyleyen Aurelio De Laurentiis, "2004'te Napoli Serie C2'de mücadele ediyordu. Oyuncuları ve antrenman sahası yoktu. Sadece bir kağıt parçasıydı. 10 yıl içerisinde Avrupa'ya döndük, 10 yıl sonra ise şampiyon olduk. Bu parti havası hiç bitmesin istiyoruz." dedi.

''ASLA TAKIMDAN AYRILMAYACAK''

De Laurentiis ismi Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan ve attığı gollerle dikkatleri üzerine toplayan ayrıca Napoli'nin şamoiyon olmasında büyük katkısı olan Victor Osimhen'in takımdan ayrılacağı iddialarına ise "Hayır, asla takımdan ayrılmayacak!" dedi.

Osimhen bu sezon Napoli'yi Serie A şampiyonluğuna taşıyan bir performans sergileyerek 27 maçta 22 gol kaydetti.