1 yıl önce Ekonomi

Bin 100 liradan 2 bin liraya yükseltilen bayram ikramiyelerinin, bayram öncesinde yatırılacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ramazan Bayramı ikramiyesinin bayram öncesi Nisan ayı içinde, Kurban Bayramı ikramiyesinin ise yine bayram öncesi Haziran ayı içinde ödeneceğini duyurdu.

1 yıl önce Genel

Ankara'da son bir haftada narkotik birimlerince düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 336 zanlıdan 38'inin tutuklandığı bildirildi.

1 yıl önce Genel

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bugüne kadar 6 milyar 502 milyon 813 bin 66 TL hasar ödemesi gerçekleştirdi.

1 yıl önce Ekonomi

Emekli aylığının 7 bin 500 liraya çıkarılmasının ardından gözler asgari ücrete çevrildi. Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret açıklaması geldi.

1 yıl önce Dünya

Twitter'ın kaynak kodunun bir kısmı internete sızdırıldı. Twitter'ın soruşturma başlattığı sızıntının sorumlusunun geçen yıl şirketten ayrılan çalışanlardan biri olabileceği iddia edildi

1 yıl önce İşçi Haberleri

27 gündür kaybettikleri işi için ekmek mücadelesi veren ve bugün Ankara’ya yürümek isteyen Mata İşçileri polis tarafından engelleniyor.

1 yıl önce Magazin

Dizi kadrosunda meydana gelen değişikliklerin ardından Yargı dizisinde yeni bir gelişme yaşandı.

1 yıl önce Siyaset

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınırın sıfır noktasından yaptığı açıklamalarda, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına yönelik saldırıların büyük bir barbarlık, aşağılık ve iğrenç bir davranış örneği olduğunu belirterek, "Bu kesinlikle insanlık ve nefret suçudur. Bunu asla kabul edemeyiz" dedi.

1 yıl önce EĞİTİM

Bilişim teknolojileri öğretmenleri az sayıda atama yapılmasına karşı çıkıyor.

1 yıl önce Ekonomi

Altının gram fiyatı, haftaya düşüşle başlamasının ardından 1.210 lira seviyesinde işlem görüyor.

Reklam Bloğu
//