Dünyada eşcinsel evliliklerde artış devam ediyor. İki erkeğin veya iki kadının evlenmesi haberlerine alışılmışken bu sefer şok eden bir eşcinsel evlilik haberi Avusturya'dan geldi.

Avusturya’da 3 erkek evlendi. Daha önce Avusturya’da 2011’de evlenen 2 erkek 3. Erkek ile de evlendi. Marco(33) Marcel (35) ve Michel (24) 6 yıldır birlikteler.

İsrail, Şifa Hastanesi'ndeki 200'e yakın Filistinliyi öldürdü İsrail, Şifa Hastanesi'ndeki 200'e yakın Filistinliyi öldürdü

Bu birlikteliğin öncesinde Marcel ve Marco'nun ilişki devam ediyordu. 2016 yılında ikili Michel ile tanıştı ve ilişkiye katıldı. Düğün fotoğraflarını Instagrma hesaplarından paylaşan üçlü, "Çok eşli ilişkilerde önemli olan partnerlerin hiçbirini ihmal etmemek ya da lehine olmamak her iki partnerin duygusal ihtiyaçlarını ciddiye almaktır"dedi.

Instagram açıklamaları şu şekilde devam etti: Kendimizi bir aile olarak olduğumuz gibi göstermek ve böylece çokeşli ilişkilere yönelik önyargıların ve damgaların ortadan kaldırılmasına katkıda bulunmak istiyoruz.