Küçük yaşlarda ekmek parası kazanmak için çalışma hayatına atılan stajyer ve çıraklar sigortalarının emeklilikte bağlayıcı sayılmasını ve emeklilikte önlerinde bulunan engellerin kaldırılmasını istiyor. İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat Bal, staj ve çıraklık konusuna ilişkin paylaşımlarda bulundu.

KİT taşeron işçileri, seçimden önce verilen sözlerin tutulmasını istiyor KİT taşeron işçileri, seçimden önce verilen sözlerin tutulmasını istiyor

Eski Staj Sigortası Mağdurları (SSM) Derneği Başkanı Ferhat Salman, sosyal medya platformu Twitter'dan staj ve çıraklık mağdurlarına SSM Derneği Başkanlığını ailevi sebeplerden ötürü bıraktığını duyurdu. Bunun bir ayrılış olmadığını belirten Salman'ın paylaşımı şu şekilde:

İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat Bal da konuya ilişkin yaptığı payşlaşımda, "Ankara Dernek Başkanımız Ferhat Salman'in görevden ayrılması sebebiyle tüm dernek başkanlarımızın ortak kararıyla, bundan sonra ilk tweete ben atacağım. Ferhat Başkanımız her zaman bizimle mücadeleye devam edecek ve yanimizda olacaktır. Kendisine bugüne kadar yaptığı destek ve mücadeleden dolayı yürekten teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.