Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Üsküdar’da Saffet Çebi Ortaokulu’ndaki, 3308 numaralı sandıkta kullanmıştı.

Erdoğan’ın oy kullandığı sandığın, staj ve çıraklık mağdurlarının değişmesini istediği yasayla aynı olması, mağdurların dikkatinden kaçmadı.

WhatsApp Image 2024-04-01 at 13.49.36

AK Parti’nin, ilk kez CHP’nin gerisinde kaldığı seçimdeki sonuçlarda emekliler başta olmak üzere toplumdaki diğer mağdur kesimlerin de etkili olduğu ifade ediliyor.

Staj ve çıraklık mağdurları, Milletvekili Sevda Kılıç ile 1 Mayısta meydanlarda! Staj ve çıraklık mağdurları, Milletvekili Sevda Kılıç ile 1 Mayısta meydanlarda!

WhatsApp Image 2024-04-01 at 13.47.57

"1986' dan bugüne gelen ve 'Staj-Çıraklık Sigortası Mağduriyetini yaratan 3308 Sayılı Yasa değişsin, hakkımız verilsin, bu mağduriyet tarihe karışsın' diye çalmadığımız kapı kalmadı. Görülmedik, duyulmadık, umursanmadık! İlahi Adalet bir gün tecelli eder! Hiçbirşey tesadüf değildir! Her karşınıza çıkan olay bir gün, biryerde, başka şekilde sizi bulur!" diyen staj ve çıraklık mağdurları seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Staj ve çıraklık mağdurlarının ifadeleri şöyle:

Sandıktan 3308 yasa mağdurları çıktı

Ne büyük teşadüftürki cumhurbaşkanı 3308 numaralı sandıkta oy  verdi.

Staj mağdurları ilahiden  bir uyarı diye sosyal medyada paylaştı bu seçimin tek galibi chp değil aynı zamanda staj ve çıraklık sigortası mağdurlarıdır.

Her fırsatta mağduriyetlerini sahada mitinglerde sesini duyurmaya çalıştılar hatta Konya  da cumhurbaşkanının mitinginde gözaltına alınmışlardır.

Seçimin galibi staj ve çıraklık mağdurları demekle çokta haklıyız çünkü chp genel başkanı Özgür Özel'de balkon konuşmasında staj ve çıraklık mağdurlarına yer verdi.

Mağdurlar seçimin galibi staj mağdurları diye oy pusulalarının ekran görüntülerini paylaştılar bizi görmedi iktidar duymadı dediler çırağa müjde olmaz diyen cumhurbaşkanına cevabı oyları ile açık ve net bir şekilde verdiler.

Editör: Zeynep Peksoy