Trendyol Süper Ligi 11 Ağustos Cuma günü, Trabzonspor- Antalyaspor karşılaşması itibarıyla 2023-24 sezonunu açtı. Dün akşam oynanan Fatih Karagümrük- Beşiktaş maçının ardından ise ilk haftanın tüm maçları noktalandı ve puan durumu belli oldu. 

Trabzonspor - Antalyaspor maçı 1-0 sona erdi

TRABZONSPOR  3 PUANLA SEZONU AÇTI

2023-24 sezonunun ilk maçında Antalyaspor'u konuk eden Trabzonspor dakika 8'de Stefano Denswil'in golüyle beraber 1-0 öne geçti. Maçın geri kalanında da gol sesi çıkmayınca Trabzonspor lige 3 puanla merhaba dedi. 

Kayserispor 0-0 Galatasaray (Maçın özeti) - Spor Haberler

GALATASARAY'A KAYSERİ'DE SOĞUK DUŞ

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray son olarak Kayseri'ye konuk olmuştu. Oyunun ikinci yarısında yeni transferler Kerem Demirbay, Angelino ve Wilfried Zaha'nında oyuna dahil olduğu karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Taraflar 90 dakikanın golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki 35 taraftara yasal işlem Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki 35 taraftara yasal işlem

Fenerbahçe Gaziantep FK maç sonucu! FB - Gaziantep (Maçın özeti - Video)

FENERBAHÇE'DE DZEKO FIRTINASI

Geçen sezon yaşanan yıkıcı depremin ardından ligden çekilme kararı alan Gaziantep, Fenerbahçe deplasmanıyla birlikte yeniden lige merhaba dedi. Fenerbahçe maçın 3. ve 18. dakikasında sahneye çıkan Boşnak golcüsü Edin Dzeko ile birlikte skoru 2-0'a taşıdı. 45+5'te skoru 2-1'e taşıyan Gaziantep için bu skor yetmedi ve taraflar 2-1'lik skorla sahadan ayrıldı. 

Karagümrük 0-1 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ

BEŞİKTAŞ'IN SÜPER KAHRAMANI GEDSON

Sezonun ilk maçında Fatih Karagümrük'e konuk olan Beşiktaş dakika 85'te gelen golle birlikte sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maç boyunca istediği oyunu bir türlü sergileyemeyen Beşiktaş'ın imdadına Gedson Fernandes yetişti ve böylece forma giydiği son 4 lig maçında toplam 4 gol kaydetmeyi başardı.

İşte tamamlanan ilk haftanın ardından oluşan puan durumu:

Resim