Kamuoyunun son yıllarda sıkça adlarını duyurduğu süresiz nafaka mağdurları seslerini yetkililere ulaştırmak için sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya devam ediyor. Süresiz nafaka ödemenin zulüm ve haksızlık olduğunu ifade eden mağdurlar, bu düzenlemenin sona erdirilmesini talep ederek "İki milyon kişiyi görmezden gelmeyin" diyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, “Süresiz nafakanın adil olmadığına inanan bir adalet bakanıyım” açıklamasının üzerinden uzun süre geçmesine rağmen milyonlarca vatandaşı mağdur eden süresiz nafaka uygulamasına henüz bir çözüm bulunamadı.

Liman İş Sendikası'nın grevi zaferle sonuçlandı: Birleştik ve kazandık! Liman İş Sendikası'nın grevi zaferle sonuçlandı: Birleştik ve kazandık!

Her geçen gün sayıları artan süresiz nafaka mağdurları toplumda ciddi anlamda mağduriyetlerin yaşanmasına neden olan bu uygulamaya son verilmesi için çağrılar yapılmaya devam ediyor.

“SEÇİM ÖNCESİ ÇÖZÜM BULUNSUN”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu açıklamada bulunmuştu:

Yoksulluk nafakası ile ilgili tartışmaları sona erdirmeye yönelik düzenleme de 2. Pakette yer alacak başlıklardan biridir.” Süresiz nafaka mağdurları, seçim öncesi bir çözüm bulunmasını istiyor.