TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışması Survivor 2023, dün akşam eleme heyecanının yaşandığı yeni bölümüyle ekrana geldi. Peş peşe dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında Murat, Buse, Aysu ve Barış eleme adayı oldu. Halk arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alan Survivor Aysu, Survivor 2023'e veda etti.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Volkan Bahçekapılı'dan boşandı! İşte ilk açıklama Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Volkan Bahçekapılı'dan boşandı! İşte ilk açıklama

"Sebebi sakatlık da olabilir"

Veda konuşması yapan Survivor Aysu, ""Açıkçası üzgünüm. Şu sebepten dolayı üzgünüm, buradaki Survivor'la ilgili herkesin tabi ki bir hayali var. Potaya erken girdiğimi düşünüyorum. Sebebi sakatlık da olabilir, başka bir şey de olabilir. Sonuçta buradaki hayallerim sona erdi. Her şerde bir hayır vardır. Demek ki Survivor maceramın burada sona ermesi gerekiyordu. İçimde çok büyük bir huzur ve mutluluk vardı. Üzgünüm tabi ki ama sevdiklerime, aileme kavuşacağım için çok mutluyum. Burada hikayem yarım kaldı diye düşünüyorum. Takım için hayırlı olsun. Burada tanıdığım güzel dostluklar kurduğum insanlar var" dedi.