Birbirinden iddialı yarışmacıların olduğu Survivor All Star izleyenleri ekranlara kitledi.  Survivor 2024 All Star'ın ilk bölümü dün akşam 20:00'da yayınlanırken Acun Ilıcalı'nın araba ile şov yaptığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

SURVİVOR ALL STAR hareketli başladı | Survivor All Star'da kavga! Acun  Ilıcalı'nın aracı olay oldu - Magazin Haberleri - Milliyet

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak paylaşım

ERSİN KORKUT İZLEYENLERİ GÜLDÜRDÜ

Ünlü oyuncu Ersin Korkut oyunu kazanmak istediklerini belirterek, "Ekibim çok güzel, enerjiyi yakaladık. İnşallah hemen başlasın da biz 1-0 öne geçelim, öyle devam edelim" dedi.

Ersin Korkut (@ersinkorkt) / X

NAGİHAN VE SEDA ARASINDA TARTIŞMA!

Nagihan'ın halat çekmesinin ardından yere düşerken mavi takımdan Seda oyun sonunda 'Yatıyorsun orada' diyerek tepki gösterdi. Ayağının kaydığını belirten Nagihan  'Ayağım kaydı, hasta. Seda kendi takımına bak, adamı çileden çıkartma' demesinin ardından olay tırmandı. 

SURVİVOR ALL STAR hareketli başladı | Survivor All Star'da kavga! Acun  Ilıcalı'nın aracı olay oldu - Magazin Haberleri - Milliyet

TURABİ VE POYRAZ BİRBİRLERİNE GİRDİ

Turabi ve Özgür ile Yaman ve Poyraz karşı karşıya geldi. Poyraz ve Yaman bu oyunu kazanırken Turabi ve Poyraz'ın tartışması geceye damga vurdu. Poyraz'ın yaptığı sevincin ardından Turabi,'İlerleyen zamanda görüşeceğiz' şeklinde açıklama yaptı. Olayın tırmanmasının ardından Acun Ilıcalı iki ismi de uyardı. 

Survivor All Star kavgalı başladı Acun Ilıcalının aracı olay oldu