Survivor All Star'dan elenmesinin ardından yazdığı kitapla ve çıkardığı şarkıyla gündem olan Barış Murat Yağcı işantaşı’nda objektiflere yansıdı. Magazincilerin sorularını yanıtlayan Yağcı, hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"EVLİLİK YAŞIM GELMEDİ"

Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Yağcı, “Güzel bir ilişkim var. Daha 2-3 ay oldu. Evlilik yaşım tam olarak gelmedi, evlenebilirim de. Bu işler kısmet. Evlilik bir kez olsun, tek seferlik. O yüzden biraz dikkatli davranıyorum” dedi. 

Genç oyuncu, Laura Celine adında yabancı bir modelle aşk yaşamaya başladığını geçtiğimiz haziran ayında Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. 

"BİR DAHA ŞARKI SÖYLEMEM"

Geçtiğimiz yıl 'Her Şeye Rağmen' isimli single çıkaran oyuncu, sevenlerinin isteği üzerine şarkıcılığa adım attığını ve müzik çalışmalarını sonlandırma kararı aldığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur? Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe emekli oldu: Ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?

Yağcı, ''Daha çok oyunculuğa yoğunlaşmak istiyorum. Sevenlerimin isteği üzerine şarkı yaptım. Zaten sesim güzel değil. Bir daha şarkı söylemem.'' ifadesinde bulundu.

Şarkısının bir kısmını sosyal medyada yayınlaması sonrası eleştiri yağmuruna tutulması hakkında ise, "O kısmı bilerek koyduk. Eleştirilmesini anlıyorum ve ona göre de ders çıkarıyorum. Bir kesim de konuşulmak için eleştirdi, onları da biliyorum" demişti.