Bir zamanlar Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakterini canlandıran oyuncu Batuhan Karacakaya, belli bir süre aşk yaşadığı Ayşe Aslanpay ile yollarını ayırmıştı. Survivor All Star 2022 yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darbettiği iddiası ile gündeme geldi. Ayşe Aslanpay, Batuhan Karacakaya'ya dava açtığını sosyal medyadan yaptığı paylaşım yaparak duyurmuştu.

Sosyal medya paylaşımında, "Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darbedildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır." ifadelerini kullanan Ayşe Aslanpay'a Karacakaya'dan yanıt geldi.

"Kendisinin hiçbir darp izi bulunmamaktadır"

İddiaları yalanlayan Karacakaya, "6 aydır süre gelen ilişkimizin bu duruma gelmesi ne yazık ki çok üzücü. Darp edildiğini iddia ettiği günün ve ertesi günün iftira olduğunu kanıtlayacak bizzat kendisinin çektiği fotoğraf ve videoları mevcuttur. Kendisinin hiçbir darp izi bulunmamaktadır. Aksine bu durumda darp edilen, evinin kapısına defalarca gelinen, arabasına zarar verilen bizzat şahsımdır. Söylediğim her şeyin kamera görüntüleri mevcuttur. Hukuki birimlere belgelerimi teslim ettim. Gerekli işlemler başlatıldı." dedi.

'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek? 'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek?

"Susmaya itina gösterdim"

Özel hayatının gizliliğine önem verdiğini vurgulayan Batuhan Karacakaya, "Her vakit sabrımı korumaya, karşımdaki insanoğlunun hanım bulunduğunu düşünerek zarar görmemesi için susmaya itina gösterdim. Ama artık gereğinin yapılması için tüm başvurularımı ilgili birimlere yapmış bulunmaktayım." ifadelerini kullandı.