Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Survivor'ın son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı ve kırmızı takım kaybetti. Ayşe, Sema, Batuhan ve Anıl arasında gerçekleşen SMS'te düşük oyu alan isim Sema Aydemir oldu. 

Acun Ilıcalı'nın; "Senin oyun sırasında kullandığı her söz doğrudan Sema'ya gidiyor." sözlerinin üzerine Evrim, "Öyle bir şey yok! Orada yetkililer ve Mustafa Kazan'da vardı. Ben kimseye kötü söz söylemedim. Argo kelime çıktı." açıklanmasında bulunmuştu. 

'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu 'Ölümlü Dünya 2' filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu

Ayşe Yüksel hakkında pozitif yorumlar yapan Evrim, "Sen küçük hesaplar peşinde olmadığın için şampiyonluk adayısın." sözlerini dile getirmişti. Ardından Survivor'ın eski yarışmacısı Sahra Işık bunun üzerine açtı ağzını yumdu gözünü...

Sahra, "Küçük hesapların hepsini sen yaparsın Evrim. Şimdi beni konuşturma seni çok iyi tanıyorum! Sakın insanlara dil uzatma ünlem kumpaslarını başkaları üzerinden oyna ve Adem, Anıl, Batuhan, Sema'dan uzak dur! “açıklamasında bulundu. Devamında ise Ayşe ve Evrimin oyun oynadığını dile getirerek: "İnanılmaz bir senaryo ya!" yorumlarında bulundu. Evrime ateş püskürten Sahra'nın sözleri Evrim fanları tarafından tepki aldı.