Survivor All Star yarışmasının son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dokunulmazlık için mücadele veren iki takım arasında kıran kırana bir oyun oynandı. Parkurda sakatlık yaşayan Nisa Bölükbaşı apar topar hastaneye kaldırıldı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor yarışmasına 2020 yılında katılarak isminden söz ettiren Nisa Bölükbaşı, All Star'da da ününe ün kattı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nisa şampiyon olabilmek için başarılı bir performans gösteriyor.  

Kısa bir süre önce Barış Murat Yağcı, oyunu bırakmış ve "İstemiyorum! Nisa böyle yapmaya devam ettikçe olmayacak" diyerek yarışmayı bırakmıştı. Sosyal medyanın gündemine oturan olaydan sonra Nisa'dan aı haber geldi. 

Survivor All Star'ın yayınlanan  yeni bölümünde Nisa Bölükbaşı parkurdaki engele yüz üstü düşmüş ve  acılar içerisinde yere kıvranmıştı. Daha sonra düştüğü yerden kalkarak oyuna devam etmişti. Daha sonra sağlık sorunlarından dolayı hastaneye kaldırıldı. O esnada aralarında aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ogeday Girişken gözyaşlarına boğuldu. 

Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı! Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı!

Ortaya atılan iddialar arasında Nisa'nın sağlık durumunun pek iç açıcı olmadığı var. Sizler Nisa Bölübaşı hakkında neler düşünüyorsunuz?