Survivor All Star'ın son bölümünde Nisa-Yağmur tartışması gündeme damga vurdu. Nisa yarışma esnasında Murat'ın 'Kural ihlali yaptın, başlangıç yerine geri dön' demesi üzerine Nisa 'Yapmadım' diyerek Murat'a tepki gösterdi. Israrla kural hatası yapmadığını belirten Nisa, Sema'nın gerisinde kaldığını görünce parkura bir süre ara verip ardından başlangıç noktasından tekrar devam etti. Sema'nın oyunu kazanması üzerine Gönüllüler takımından Yağmur, Nisa'nın bu hareketini çocukça bulduğunu belirterek "Senin adına yarışmaktan utanıyorum" dedi. Nisa bu lafın üzerine çılgına döndü. Yaşanan bu kavga sosyal medyada gündem oldu. İşte haberin detayı...

ük

Survivor All Star'ın 66'ıncı bölümünde; Sema ile yarışan Nisa oyun esnasında parkundan düştü. Sunucu Murat Ceylan tarafından uyarılan Nisa, düştü parkurdan yeniden başlaması gerektiği konusunda ikaz edildi. Kural ihlali yaptığını kabul etmeyen Nisa, sunucu Murat ile tartışmaya girdi ve oyunu yarıda bıraktı.

Murat Ceylan, Nisa Bölükbaşı'ya oyuna devam etmesi gerektiğini söyledi. Bunun yanı sıra takıma arkadaşları da aynı fikirdeydi. Ancak Nisa, hiçbir söze kulak asmadı ve kendi bildiğini okudu. 

Yaptığı harekete en çok tepki gösteren takım arkadaşı Yağmur Banda oldu. Banda, "Çocuk gibi ağlıyorsun. Oraya buraya gidiyorsun, rehabilitasyon merkezi mi burası?" sözleriyle sert tepki gösterdi.

klky

Yağmur Banda'nın lafları üzerine Nisa, " Ne zaman gittim, söyle" karşılığını verdi. Yağmur ise parkur performansını eleştiren takım arkadaşına, "Sen önce insan ol! Geç bunları" dedi.

İnci Taneleri'nden seyirciyi üzecek haber! Erken sezon finali mi yapacak? İnci Taneleri'nden seyirciyi üzecek haber! Erken sezon finali mi yapacak?

Bu sözlere çok sinirlenen Nisa, "Ne dedin sen?" diyerek, Yağmurun üzerine yürüyor.

Yağmur Banda'nın Nisa Bölükbaşı'na tepki göstermesi, yersiz olup olmadığı izleyicilerin yorumuna kalmış. Ancak görünen o ki Nisa hayranları Twitter'da Yağmur Banda'yı topa tutacak gibi duruyor....