Survivor 2021'de yarışan ve yarışma sonrası bir ilişkiye başlayan Nisa- Barış ikilisi 6 ay sonra ayrılma kararı almıştı. Ardından Survivor All Star'a tekrar katılan Nisa ve Barış arasında sular durulmuyor. 

Survivor Mert kimdir? Survivor Mert Öcal hayatı nereli kimdir kaç yaşında  boyu kilosu (31 Mart Perşembe)

Geçtiğimiz hafta Nisa Bölükbaşı Barış hakkında, "kadınlara şiddet uygulayan biri" iddiasında bulunmasının ardından olaya dahil olan Mert Öcal, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Barış Murat Yağcı'dan Survivor 2022 açıklaması: Eski sevgilim Nisa  Bölükbaşı da gelebilir

Mert Öcal'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım olay yarattı. Öcal, paylaşımında "Mesela siz hiç sevgiliniz varken snowboard yaptınız mı? tweet bu kadar, kaşınırsanız devamı gelir" ifadelerini kullandı. Mert Öcal, Nisa'nın Barış'la sevgiliyken Barış'ı aldattığını iddia etti.

Medyaradar'ın haberine göre; Nisa'nın Barış'ı aldattığı kişi olduğu belirtilen Süleyman Atlı Instagram hesabından yaptığı açıklamada Nisa'yla arkadaş olduklarını açıkladı. Ardından da Mert Öcal, Nisa'nın fanlarına daha fazla dayanamayarak Twitter'a veda ettiğini duyurdu.

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi