Survivor All Star'ın son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı haftanın son dokunulmalık oyunu için parkura çıktı.

Oyun bir ringde gerçekleşti ve mücadele esnasında yarışmacılar rakiplerini ringten düşürmeye çalıştı. Tamamen güç, denge ve kondisyon üzerine kurulu oyunda iki takımda marifetlerini gösterdi.

OYUN ESNASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Uzun zamandır sakatlığı nedeniyle oyunlarda istediği performansı gösteremeyen Nagihan Karadere, parkurda sık sık itiraz eden isimler arasında yerini aldı. Bu duruma Gönüllür takımın dikkatini çekti ve tepki gösterdiler.

NAGİHAN - EVRİM BİRBİRİNE GİRDİ! | Survivor All Star 2022 - 69. Bölüm -  YouTube

Evrim ve Nagihan karşılaşmasında Nagihan Karadere sık sık itiraz edince ikili arasında sinirler iyice gerildi. Yarış sonrası Evrim, Nagihan'a "Survivor'un yüz karasısın" diye bağırdı. Tansiyonun yükselidiği anlarda sunucu Murat Ceylan araya girdi. 

Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor

MERVE AYDIN YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Survivorın yüz karasısın Ortalık bir anda karıştı... Acun Ilıcalı konseyi kapattı

Evrim'le karşılaşan Merve Aydın çekişmeli geçen oyunun ardından fena halde suya düştü. Hakemin mola düğünü duymayan Evrim, Merve Aydın'ı suya itmesiyle boğulma tehlikesi yaşayan Aydın, takım arkadaşlarını korkuttu.

NİSA'DAN SERT SÖZLER

Survivorın yüz karasısın Ortalık bir anda karıştı... Acun Ilıcalı konseyi kapattı

Nisa oyun sonrası yaptığı açıklamada ünlüler takımına sert sözler kullandı. Nisa'nın ünlüler takımına 'en çirkef, en yalancı, en bahane uyduran' takım demesi büyük tepki çekti. Ada konseyinde bu konuyla ilgili tartışma çıktı.

NAGİHAN KONSEYDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Survivorın yüz karasısın Ortalık bir anda karıştı... Acun Ilıcalı konseyi kapattı

Nagihan yaptığı açıklamada, "Sakatlığımın vermiş olduğu psikolojik travma var. Kendimle aslında savaşım, rakipler de çok güzel kullanıyor. Karşı takımdan itiraz eksik olmuyor. Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum" dedi. Nagihan daha sonra 'açıklayamayacağım sıkıntılarım var' dedi ve gözyaşlarına boğuldu.

"NAGİHAN'A SÖYLEMİŞTİM"

Survivor Barış, ada konseyinde söz alarak, 'Abi ben başka bir konuya değinmek istiyorum. İçimde en ufak bir şey kalsın istemiyorum. Dün biz bir oyun kazandık ve bir an önce oyuna gidelim diye birçok şeyi sineye çektik fakat karşı takımdan bir yarışmacı bir şekilde bizim takıma sözler söyledi ve hakaret boyutuna gelen sözler kullandı. Şimdi o an kaybetme psikolojisinden miydi, yüksek nabızdan mı, yoksa söylediği sözlerin arkasında mı? Merak ediyorum. Takım olarak hak etmediğimizi düşünüyorum'' dedi.

Nisa Barış'a, "Bu dediğim sözleri Nagihan'a söylemiştim. Çünkü onun yaptığı şeyleri kötü buldum. Bahane bulan takıma söylemiştim. Tek itiraz etmeyen iki üç kişi vardı. Onlar aslanlar gibi yarıştı. Şu anda sözlerimin arkasında duruyorum" cevabını verdi.

NAGİHAN'DAN NİSA'YA BÜYÜK TEPKİ

Nagihan, 'Bana çirkin, çirkef ve yalancı' dedi. Söylediklerini iade ediyorum. Asıl yalancı olan kendisi 'Türkçe bilmiyorum' diye kem küm ediyordu. Ben senin seviyene asla düşmeyeceğim. Ben itiraz nedir bilmezdim, sayenizde bunu da öğrendim. Yaşına veriyorum, onunla hiç sorunum yok. Çok da güzel hakaretler ediyorsun, bana ve takımıma" diyerek Nisa'ya tepkisini dile getirdi.

Sözlerinin devamında, 'Benim nevrim dönüyor. Kimse kusura bakmasın. Her şeyi göze alarak geldim. Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın. Biz buranın külünü toprağını yutmuş insanlarız. Eminim hepsinin idolüyümdür burada' şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı, Nagihan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik sonrası Acun Ilıcalı, 'Konseyi hemen noktalıyorum' dedi. 

Survivor All Star'da desteklediğiniz yarışmacı hakkında fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın