Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 kanalında, sevilen yarışma programı Survivor bu sezona damga vurmaya devam ediyor. Son bölümde Gizem Memiç'in elenmesiyle Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçecek isimler belli oldu. Nisa, Atakan, Batuhan ve Ayşe gibi isimlerin aynı takımda olduğu yönünde söylentiler yayılmaya başladı. İşte merak edilen tüm detaylar...

SURVİVOR'DA DENGELER DEĞİŞİYOR

Acun medya tarafından ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasının son bölümü dün akşam yayınlanmıştı. Her bölümünde farklı bir heyecan yaratan yarışamda kadrolar gitgide azalmaya başladı. Bu sayı en çok Ünlüler takımında görülünce; yeni takımlar belli oldu!

Dün akşam ekranlara gelen bölümde; Gizem, Barış, Parviz ve Ayşe arasında eleme gerçekleşti. Dört isim içinden hayatllerine veda eden Gizem oldu. 

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

Memiç: Buraya kadarmış. Daha ileriye gitmek isterdim, çok üzgünüm" dedi.

Gizem Memiç'in elenmesiyle birlikte Ünlüler takımındaki kadınların sayısı 3'e düştü. Takımca azalan kişilerin Gönüllüler takımıyla karma hale getirileceği belirlenmişti. Şimdi ise yer alan iddialar arasında Nisa Bölükbaşı ya da Ayşe Yüksel'den birinin Ünlüler takımına geçeceği konuşuluyor.