Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 20'den fazla bina tahliye edildi Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 20'den fazla bina tahliye edildi

Duruşmada Mehmet Ali Erbil'in Ronay'a  'bu akşam sizin yanınızda uyumak istiyorum" şeklinde mesaj göndererek cinsel tacizde bulunduğu ifade edildi. Mütalaada, Mehmet Ali Erbil'in attığı mesaja Ece Ronay'ın olumsuz karşılık vermesi  üzerine Mehmet Ali Erbil'in bu kez de Ronay'ın onur, şeref ve saygınlığını rencide etmek kastıyla hakaret içerikli mesaj attığı belirtildi.

Mehmet Ali Erbil mesajları tanık olarak dinlenen asistanı Nuray Kaya'nın attığını söylese de Nuray Kaya'nın savcılık ifadesinde mesajları Erbil'in attığı yönünde ifade verdiği, mahkemede verdiği ifadesinde ise Nuray Kaya mesajları Erbil'in yönlendirmesiyle yazdığı söylediği belirtildi.

Mehmet Ali Erbil'in "Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel tacizö ve "Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret" suçundan toplamda 7 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi. Savcı, mehmet Ali Erbil'e "Tehdit" suçundan ise beraatine karar verilmesini istedi. Ece Ronay'ın avukatı mütalaaya katıldıklarını belirterek sanığın tehdit suçundan da cezalandırılmasını istedi. Mehmet Ali Erbil'in avukatı ise mütalaaya karşı savunma yapmak için süre talebinde bulundu. Mahkeme, sanık avukatının süre talebini kabul ederek duruşmayı erteledi.