Al Nassr'da yıllık 10.5 milyon Euro kazanan Anderson Talisca Beşiktaş'ta forma giymesi halinde indirime gidebileceğini aktardı. Geri dönmesi için taraftarın seferber olduğu Sambacı’nın Kara Kartal’dan maaş beklentisinin 8 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Kulübüne rest çekti! Anderson Talisca Süper Lig'e dönüyor mu? - Aspor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca hakkında yaptığı transfer açıklamasıyla Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırmştı. Başarılı hoca, “Talisca ile konuştum. Çok özlediğini, gelmek istediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyon Euro’dan aşağı değil. Ama orta bir yol istedi” sözlerini sarf etmişti.

TALİSCA YALANLAMAK ZORUNDA KALDI

Bu açıklamanın ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar ve iş insanları, kulübe destek için seferber olmuş ve forma ile maddi destek mesajları yağmıştı. Ancak Şenol hocanın sözleri, Al Nassr’da rahatsızlık yaratınca Talisca, sosyal medya hesaplarından Güneş’le yapmış olduğu görüşmeyi yalanlamak durumunda kalmış ve böylelikle para cezasının önüne geçmişti.

Arda Güler, Real Madrid'de ilk şampiyonluğunu kazandı Arda Güler, Real Madrid'de ilk şampiyonluğunu kazandı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş: Talisca gelmek istiyor ama...

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Şenol Güneş ve Talisca’nın arasında geçen görüşmenin ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Brezilyalı futbolcunun maaşında indirim yapmaya hazır olduğunu ileten Güneş’e iletilen rakam ortaya çıktı. 

AL NASSR'IN BONSERVİS BEDELİNDEN BEKLENTİSİ 15 MİLYON

Sambacı’nın, Al Nassr’daki, 10.5 milyon Euro’luk maaşının Beşiktaş’a gelmesi halinde 8 milyon Euro seviyesine indirilmesine olumlu baktığını ilettiği belirtildi. Talisca için Al Nassr’ın bonservis beklentisi ise 15 milyon Euro... Anderson Talisca, Beşiktaş’ta geçirdiği başarı dolu 2 sezonun ardından önce Çin’e gitmiş ardından da Al Nassr’a 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.