GEÇİCİ İŞÇİLER SORUNU BU DÖNEM HALLEDİLİYOR

Geçici işçilere kadro düzenlemesinin artık çözüleceğini belirten Bakan Bilgin, birçok kurumda çalışmakta olan geçici işçilerin kadro sorununun EYT'den sonra halledileceğini, çalışmayı tamamladıklarını açıkladı. Çalışmanın kısa sürede Meclis'e geleceğini ifade eden Bakan Bilgin, geçici işçilerin sorunlarının bu şekilde çözüleceğini söyledi.

TAŞERONA, BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİNE VE TYP'YE KADRO AÇIKLAMASI

Bakan Bilgin, canlı yayında taşeron işçilere , belediye şirket işçilerine ve TYP işçilerine kadro gelecek mi sorusuna cevaben taşerona kadronun ilerleyen dönemde gündeme geleceğini söyledi. Meclisin kısa süre sonra seçim takvimine girmesi ile birlikte taşerona kadro konusunun seçimden sonraya kalması bekleniyor.

Belediye şirket işçilerine kadro konusuna da cevap veren Bakan, sıkıntıların tek tek halledildiğini, halledilmesi gereken bir sıkıntının olması durumunda bunu çözecek iradeye sahip olduklarını söyledi.

Bakan Bilgin, TYP işçilerinin kadro konusuna da olumsuz cevap verdi.

Kamuda tasarruf tedbirlerinden sonra taşeron işçiler de kadro talebini yineliyor Kamuda tasarruf tedbirlerinden sonra taşeron işçiler de kadro talebini yineliyor

Kaynak: Finans 7