Olay Bursa'da dün, saat 16.30 sıralarında gerçekleşti. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Yılmaz Akçağır, 5 yıllık eşi Petek Akçağır'ın kendisini aldattığını iddia ederek, eşinin cep telefonuna bakmak istedi. Ancak Petek Akçağır'ın bu talebi reddetmesi üzerine aralarında bir tartışma başladı.

Tartışma hızla büyüdü, ve Yılmaz Akçağır, mutfaktan aldığı bıçakla eşini boynundan ve göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Petek Akçağır'ın çocuklarıyla birlikte çıkardığı çığlık üzerine olayı duyan komşular, kadını evin salonunda kanlar içinde buldu. Polis ve sağlık ekipleri, komşuların ihbarı üzerine olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Petek Akçağır'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yılın ikinci enflasyon raporu 9 Mayıs'ta açıklanacak Yılın ikinci enflasyon raporu 9 Mayıs'ta açıklanacak

Şüpheli, polisteki ifadesinde cinayeti itiraf ederek, "Beni aldattığını düşündüm, telefonuna bakmak istedim. Telefonunu vermeyince de bıçakladım" dedi. Yılmaz Akçağır, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Petek Akçağır'ın cenazesi ise ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi ardından cenaze, Gemlik ilçesinde defnedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.