Bugün 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğu arttı. İstanbul yönünden yola çıkan araçlar, TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde trafiği durma noktasına getirdi. 

İstanbul yönünden bayram tatili için çıkan araçlar, TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde trafiği durma noktasına getirdi. Dün akşam mesai saati sonrası başlayan trafik havadan da görüntülendi.

Bakan Özhaseki’den fırtına ve yağış uyarısı Bakan Özhaseki’den fırtına ve yağış uyarısı

9 günlük bayram tatilini memleketlerinde ve tatil mekanlarında geçirmek isteyen vatandaşlar dün mesai saatinden sonra yola çıkınca TEM Otoyolunda trafik yoğunluğu arttı. Dün gece ilerleyen saatlerde daha da artan yoğunluk bugün sabah saatlerinde TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde durma noktasına geldi.

İstanbul'dan gelen tatilciler, TEM Otoyolu Kocaeli kesimi Ankara istikametinde sıkışan trafikte adım adım ilerleyeme çalışıyor. Araçların trafikte zorla ilerlediği anlar ise havadan görüntülendi.

Görüntülerde sıkışan trafikte kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları halinde tatilcilerin ilerleme çabaları görünüyor. Mesai saatinin sonlanması ile başlayan yoğunluğun yarın akşam saatlerine kadar sürmesi düşünülüyor.

Editör: TE Bilişim