Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor bugün turlayıp gruplara katılım hakkı sağlayabilmek adına sahaya çıkıyor. 

Türk Bayrağı : Amazon.com.tr: Bahçe

THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası

Temsilcilerimiz, bugün UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçlarında boy gösterecek. Beşiktaş Dinamo Kiev'i, Adana Demirspor ise Genk'i kendi sahasında ağırlayacakken Fenerbahçe ise Hollanda'da Twente deplasmanına çıkacak. 

Fenerbahçe 5-1 Twente - Fenerbahçe Spor Kulübü

FENERBAHÇE TWENTE DEPLASMANINDA 

Fenerbahçe UEFA Konfernas Ligi play-off turunun ilk maçında Twente ile kozlarını paylaştı. Hollanda ekibi 20. dakikada Ugalde ile skor perdesini açtı. Fakat Fenerbahçe oynadığı kaliteli futbolla rakibini 5-1'lik skorla devirmeyi başardı. 

Bugün ise rövanş maçı için deplasmana giden Fenerbahçe bir sürpriz yaşamadan turlamak istiyor. Bu akşam saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşma S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak. 

Beşiktaş-Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?  Beşiktaş Konferans Ligi grupları için sahada - Son Dakika Spor Haberleri |  NTV Spor&Skor

BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV'İ KONUK EDİYOR

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi play-off turunun ilk karşılaşmasında Kiev deplasmanında sahaya çıktı. İki takımda dengeli bir oyun ortaya koymasına rağmen Beşiktaş 90+4'te bulduğu golle birlikte sahadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı. 

Bugün oynanacak olan karşılaşmaya Beşiktaş ev sahipliği yapıyor. Saat 21.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor'da naklen yayınlanacak.

Adana Demirspor'un konuğu Genk - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber  kaynağı

ADANA DEMİRSPOR GENK'i AĞIRLAYACAK

Adana Demirspor UEFA Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında Belçika ekibinin sahasında kozlarını paylaştı. Temsilcimiz Emre Akbaba'nın golüyle birlikte skor perdesini açmasına rağmen ne yazık ki sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

Adana Demirspor bu akşam Genk'i konuk ediyor.Karşılaşma saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma ise EXXEN ve TV 8.5 kanallarında naklen yayınlanacak.