Teşkilat dizisi, Türkiye'nin gizli bir örgütü olan MİT'in operasyonlarını ve ajanlarının hayatlarını konu alıyor. Dizinin yaratıcısı ve senaristi Ethem Özışık, yeni sezonda daha fazla aksiyon, gerilim ve duygu yüklü sahneler vaat ediyor. Teşkilat dizisinin yeni bölümleri her pazar akşamı TRT1 ekranında izleyiciyle buluşuyor.

Selin Genç, Teşkilat'ın kadrosuna katılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten rolünü başarıyla canlandıran Selin Genç, uzun soluklu bu projede dikkat çeken genç oyunculardan biri oldu. Dizideki performansıyla beğeni toplayan Selin Genç, bu projeyi tamamladıktan sonra yeni bir dizi setine girmek için kaliteli bir proje arayışına girdi. Nihayet bu arayış sonuç verdi ve Selin Genç, yeni bir dizi projesinde yer alacağını duyurdu.

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Sena'nın sırları merak ediliyor!

TRT1 ekranında 3 sezon büyük başarılar kazanan ve 4. sezona yepyeni bir oyuncu kadrosu ile başlayan Teşkilat dizisinde artık Selin Genç de yer alacak. Yenilenen hikayesi ile dikkat çeken ve dördüncü sezonda da iyi reytingler almayı sürdüreceğini gösteren Teşkilat dizisinde oyuncu kadrosu Selin Genç ve Ebru Şam’ın katılımıyla genişledi. Selin Genç'in dizide Sena karakterine hayat vereceği öğrenilirken, yeni bölümlerde Sena'nın sırları izleyicilerin karşısına çıkacak.